Eotd: Magic Spellbound

Jag tyckte att det kunde passa bra att starta upp den nya bloggen (fast den är ju egentligen gammal, allt som jag skrivit tidigare finns ju kvar!) med att visa en Eotd jag gjort på Make up Stores höstkollektion. Jag hade förvisso tänkt visa upp Swatches på skuggorna innan jag la upp den här posten, men vad tusan, nu blev jag ju så sugen på att visa er den!

Jag gillar verkligen MUS’s skuggor, de faller mig bra i smaken och jag tycker att de är väldigt trevliga att arbeta med. Jag kommer visa upp dessa var och en för sig så ni får se hur de jobbar enskilt, men nu får ni se hur de fungerar tillsammans :)


Åh! Ser ni vad jag ser? Jag ser höst, jag ser murrigt och hemskt mycket fint! Haha, att man kan bli så glad över lite makeup :) Nej men helt ärligt. Jag tror att den här looken kommer bli en favorit i höst faktiskt. Den är inte för mörk, men samtidigt inte för ljus och passar årstiden bra. För visst är det höst nu? Det är kyligt och blåser mycket ute och det är dags att leta fram lite varmare kläder.

Jag har använt:

Too Faced Shadow Insurance
NYX jumbo Pencil Milk
MUS M/S Muffin
MUS M/S Allure
MUS M/S Enamor
MUS eyedust Misty Forest
Sleek Acid Palett (vit, matt skugga)
MUS eyepen Illusion
Isadora Glossy Eyeliner
MIYO  Super Lash Mascara

Har ni använt någonting ur MUS kollektion Spellbound? Gillar ni den? Släng iväg en kommentar vetja!