Det är klart att jag ska visa upp mina nya glasögon! Under tiden jag suttit och strulat mellan två portaler har jag ju hunnit att fixa nya glasögon (två par + ett par solbrillor) och i lördags hämtade jag ut dem. Modellen på bilden var helt otippade och helt olikt det jag haft tidigare, men jag gillar dem!

Jag gillar mina nya brillor. Pappa sa ”HAHA SÅDANA HADE JAG PÅ 70-talet”. HAHA, sa jag och såg såhär grym ut.

Vad tycks? Mina ”ordinarie”-glas ser snarlika ut de jag hade tidigare, eftersom jag trivs i dem så bra, men de här blev mer ett sådant där hej-jag-kunde-inte-bestämma-mig-för-vad-jag-ville-ha-och-de-var-så-fina-inköp.

Min syn har försämrats hur mycket som helst sedan förra omgången och jag var i enormt behov av nya glas med ny styrka – problemet med det är att det är så stor skillnad för mina ögon att jag blir illamående när jag har de nya på mig för att mina ögon inte vant sig vid att se så bra än. Bra va?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.