Best Face Forward – Formula 10.0.6

Såhär inpå hösten blir jag mer och mer medveten om vilka produkter jag väljer att rengöra ansiktet med i och med det att min hud är så känslig. Jag har mina stora favoriter som jag använder dag som natt, haha, och jag har lite svårt att sluta använda dem eftersom jag är så nöjd med resultatet. Men bara för att jag står fast vid vissa produkter (Ansiktscréme och rengöring från Vichy, Barrier repair från Cliniderm) säger det ju inte att jag inte är nyfiken på andra linjer och produkter som finns i butikshyllorna.

Det senaste i hudvårdsväg jag fått information om är ifrån Formula 10.0.6, en rengöringsgel vid namn Best Face Forward. Jag har ju testat produkter från 10.0.6 tidigare med delade meningar om funktion och verkan och det är därför jag är lite nyfiken på den här.

 

Som andra rengöringsgeléer ska Best face Forward ta bor orenheter, fett och smuts från huden. Innehållande passionsfrukt (som piggar och friskar upp huden) och grönt te (rensar orenheter i porer genom en lätt peelande effekt och antibakteriella egenskaper), är gelén skonsam och mild. Appliceras i fuktat ansikte och sköljs av med varmt vatten, används två gånger dagligen.

Egenskaperna för den här rengöringsgelén liknar diverse andra linjers, naturligtvis. Det är så kul att se hur företag söker det där lilla extra som gör att en produkt blir speciell och egen i sin kategori.  Om Best Face Forward är mycket bättre än någon annan rengöring jag testat vet jag ju naturligtvis inte, eftersom jag inte testat den, men ni måste väl hålla med om att de har snygga utföranden på sina grejer i alla fall? :P

 

 

BFF innehåller 150 ml och kostar ca 99 SEK. Formula 10.0.6 finns bl. a att köpa på Kicks & Åhlens.