Jag är väl bara ett år eller så efter att visa A Taupe The Space Needle, eftersom det släpptes med OPI’s höstkollektion 2011, Touring America. Det har legat i otestatlådan sedan dess, jag har väl inte riktigt hoppat upp och ner av förtjusning när jag sett det ligga där. Helt ärligt, visst ser flaskbilderna lite sådär smått, hej-jag-tänker-på-aningen-toalett-aktiga-bestyr. Lite grönbrunt, mums!

Men nu ska vi inte tänka på sådant, för på nageln är det faktiskt ett rätt snyggt lack såhär på hösten. Haha, det är det enda jag pratar om nu, den här intågande årstiden som alltid, i alla fall, kommer leda till snö och slask.

Som vanligt håller OPI’s nagellack måttet vad gäller lackförmåga. Det flyter som smör på nageln, åhåjaja. Jag älskar borsten dessutom, perfekt kombo av lite bredare pensel men inte för bred, så att den inte blir för stor för mina små lillfingernaglar!

Jag har två lager här, toppat med ett lager Poshe. Jag märkte att det lacket ser lite glittrigt ut, men det beror på att lacket jag använde innan detta (det som gjorde vissa av mina fingrar rosa, om ni märkt) glittrade av sig i posheflaskan. Så det kan gå!

 

OPI finns bland annat på kicks, Åhlens (cirkapris 150 SEK), Beautybay & Ebay.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.