Sådär. Idag tänkte jag visa upp Allure & Enamor för er, två av de skuggor som hör till Make up Stores höstkollektion Spellbound. En klar favoritkollektion om ni frågar mig, heh. Jag har en hel del skuggor från MUS tidigare och de jag har är återkommande favoriter, så jag hade höga förväntningar på dessa.

Ibland skiljer de sig i hållbarhet och pigmentering och den här gången blev jag faktiskt rätt förvånad över hur pigmenteringen var i en av skuggorna, ni får se vilken inom kort.


Enamor & Allure


De nya förpackningarna till skuggorna är kalas. Det blir så mycket smidigare att hitta rätt nyans på skuggorna nu när man faktiskt ser vilken skugga det är jag plockat upp ur lådan. Inga mer baksidor upp ;)

Skuggorna ser inte riktigt ut som på promobilderna och ser rätt veka ut när man tittar på dem såhär. Jag var helt säker på att det skulle vara murrigt all over, men tji fick jag kanske? Här ser ni dem på bar hud och ovanpå Nyx jumbo pencil (Milk).

Enamor

Allure

 

Enamor är en riktigt härlig mullvadsfärgad skugga när den är för sig själv. Pigmenteringen var sådär på egen hand, men med en bas fick skuggan ett större djup och nyansering. Jag kan tänka mig att den är skitsnygg ensam på ögonlocket, lika gärna som den passar bra till att användas med andra.

Allure. Ja, var ska jag börja? Jag tappade hakan när jag såg avsaknaden av pigmentering för hand. Jag tror det är första gången jag upplever att en skugga från MUS saknar pigmentering som Allure gör. Det som förvånar mig mest är hur totalt-mega-fin den är på ett klistrigt underlag. Det är som en helt annan skugga! Den är lite blågröntonad med ett jättehärligt skimmer i, men som sagt, oerhört opigmenterad utan bas.

Är ni sugen på någon av dessa, ni kanske rent av har någon av dem? Upplevde ni samma sak som jag rörande pigmenteringen?

 


Make up store Microshadows har ett cirkapris på 140 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.