All Tied up är det där lacket i Essie’s sommarkollektion som jag kom på mig själv att referera till som det leverpastejsrosa med guldskimmer i. Det kändes som en liten outsider i jämförelse med de andra lacken, men trots det är det rätt fint. Kanske inte min kopp te rakt genom (typ som earl grey för mig, jag kan dricka det men det är ingen storfavorit), men helt okej. Jag förstår att det finns de som gillar det!

Jag har ju haft lite problem med Essie’s nya penslar dock. De är lite för breda för att jag ska tycka att lackningen blir enkel, snarare lite småjobbig för att det blir så mycket utanför + att det är väldigt svårt att få till kanten vid nagelbanden bra när det är för mycket borste.

Kolla guldskimmret! Det här skulle kunna vara en one-coater, faktiskt, men mina svårigheter med borsten gjorde att jag fick lägga på ett lager till. Det var rätt okej att lacka med annars, det torkade hyffsat (fick några fina gå-i-märken). Ett helt okej lack med andra ord som förmodligen ser kalassnyggt ut på en fin solbränna. På mig såg det mest ut som att jag doppat fingrarna i leverpastejen ^^

 

Essie finns på bla H&M (såg det häromdagen!), Åhléns, Kicks. Cirkapris 130 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Det där är verkligen ett fulsnyggt lack. Ingen ide att jag skaffar det för jag gissar på att det inte skulle användas speciellt ofta, men det är snyggt än liksom.. =)

Reply

Ja men visst är det? Jag tycker att det är fint samtidigt som jag tycker att det är rätt anskrämligt x)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.