Jag har lite smått paniskt insett att jag inte har speciellt mycket höst- och vinterkläder i min garderob! Jag måste ha ny jacka, nya tröjor, skor, jeans, byxor, ja allt! För att råda viss bot på eländet gick jag, mamma och pappa en sväng på stan i anslutning till mammas synundersökning förra helgen och försökte hitta någonting som ska hålla mig varm när värmen (HAHA) försvinner från landet.

Jag fick med mig en handfull saker hem, och kategoriserade in det i ett hej-jag-var-tvungen-köp-kontra-hej-jag-firar-lite-för-att-mitt-extrajobb-gett-mig-massvis-med-timmar-fram-till-nyår, så att jag i alla fall har en stadig inkomst fram till nyårsskiftet. Det känns hur skönt som helst! Så det var ett totalt berättigat köp. Alla gånger! :P

Kabelstickad tröja H&M, Kjol (♥) H&M, Linne H&M, halsduk Gina Tricot

Kjolen har jag spanat in ett tag, detsamma gäller den naturvita tröjan. Jag är så glad att H&M är ett sådant där ställe man kan springa in på när plånboken är lite tunn och hitta en anständig outfit för knappt några pengar alls.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.