Jag var helt och klart mest nyfiken på nagellacket Mariann när jag fick hem Make up stores höstlook Spellbound. Kanske inte helt otippat, eller? Nä men Mariann åkte på naglarna direkt och jag kan nog med säkerhet säga att jag inte har något lack som liknar henne alls.

Holoeffekten är väldig subtil, men finns där, och är otroligt fin till den här isigt blå nyansen. Det är som att färgen på nagellacket tar över holoeffekten, men i motsats till att det på något sätt skulle förstöra effekten fördubblar det den snarare. Lät det rörigt? Jag tycker i alla fall att det är kalasfint!

 

I vanligt dagsljus ser det inte speciellt ut, rätt platt faktiskt. Trots överlack ser det väldigt matt ut faller inte speciellt högt upp på min lista för oh-hej-vilket-fantastiskt-nagellack; men när solen väl ligger på, ja, då är det nog inte så konstigt att jag gillar Mariann, trots allt.

Förstår ni hur jag menar med att färgen verkar ta över holoeffekten men ändå inte? Den ser så himla inbakad på ett sätt som jag inte upplevt att hololack verkar annars, men det är ingen direkt nackdel utan gör Mariann väldigt speciell och tjusig. Det får mig att tänka på Narnia och den onda drottningen, hon hade passat bra i en sådan här isig nyans!

Jag har två, eller tre (åh jag minns bara inte >.<) lager Mariann här toppat med ett lager Poshe. Det torkar matt för egen hand och gled fint ut på naglarna och krånglade inte speciellt.

 

 

Make up stores nagellack kostar ca 130 SEK.

You May Also Like

6 comments

Reply

Så fint!

Reply

Det är urtjusigt ^^

Reply

Kommenterar från mobilen nu (för Sims 3 Övernaturligt tar upp datorn) och jag måste säga att både din sida och Mariann ser toppen ut i mobilen! Jag blev lite kär i det här lacket bara för att min älskade faster som var min stand-in-mamma när jag var liten heter Marianne. :)

Reply

Åh, the sims övernaturligt! Jag har inte hunnit spela det alls (typ i en halvtimme sammanlagt sedan det kom hem i brevlådan). Vad kul att du tycker att det ser bra ut! Det är ju faktiskt din förtjänst <3

Det är så himla kul att man knyter ann till namn sådär! Jag känner ingen Marianne (mer än godiset!), men är rätt kär i lacket ändå x) Jag får ta med mig det hem till dig så du får testa det ;)

Reply

Det där lacket ligger helt klart på min tio-i-topp lacklista

Reply

Jag är nog väldigt inne på att hålla med dig fullständigt där. Jag älskar det!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.