Jamen jag kör på en Notd idag igen. Jag har ett par KleanColor lack som ligger och väntar i min otestat-låda och häromdagen var det Metallic Fuschia som stod på tur.

Till en början var jag rätt avigt inställd till Kleancolor’s metallic-lack eftersom jag hade en väldigt trist upplevelse med Metallic Green, men har faktiskt ändrat uppfattning sedan dess för att det på något konstigt vänster blivit hur bra att lacka med som helst. Därför hade jag rätt höga förväntningar när jag tog fram mitt exemplar av Metallic Fuschia.

Som de andra lacken krävs det bara ett lager för att få det täckande över nageln. Det torkar fint och penseln är helt okej att jobba med, men ser ni de tråkiga ränderna? Jag trodde att det skulle slätas ut med överlacket, men det gjorde det inte alls.

Jag vet inte om det har att göra med att mina naglar är randiga, men det har jag inte upplevt tidigare, så jag blev lite besviken när jag använde MF, men det är en sådan otroligt fin färg så jag försökte bortse från det :P

 

You May Also Like

8 comments

Reply

Du kanske skulle testat att använda en ridgefiller? :) brukar bli Jättefint även om man har lite ojämnheter i naglarna :)

Reply

Hm, ja det skulle jag kanske kunna göra. Jag har dock aldrig upplevt det här problemet tidigare, vet inte om jag hade kommit undan om jag hade toppat det med ett lager till. Har du tips på någon bra RF?

Reply

Färgen är ju så vacker. Ibland kan man ha överseende med lite penseldrag om bara lacket i sig är fint. Jag måste nog köpa några fler av de här metalliclacken.

Reply

Det är grymt fint! Metalliclacken har ett sånt djup i sig, det är helt galet! I flaskorna ser de lite avslagna ut men på nageln så riktigt lyser det om dem. Jag är sugen på de som går mer mot rött och koppar, jag har för mig om att du har några åt den skalan?

Reply

Har fått hem en hel del KC-lack nu de senaste dagarna. Ska väl börja ta mig igenom dem också sen efter ABC-resan.. =)

Reply

Åh ja det tycker jag verkligen att du ska göra! :)

Reply

cool färg :)

Reply

Ja den är skitsnygg! Den lyser verkligen :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.