Ibland hinner jag inte med allt, speciellt inte med allt jag skulle vilja ha tid att blogga om. Den här sommaren har jag legat lite lågt med bloggandet och därför har jag även blivit lite sen med vissa produktsläpp (vilket är dumt för det är ju när de kommer som man vill ha så mycket information som man bara kan få av produkterna).

Men när jag hittar någonting jag gillar känns det otroligt dumt att inte informera er om det, oavsett hur sent ute jag egentligen är. Jag hoppas att ni har samma uppfattning om saker och ting som jag!

I somras släppte Loréal en uppdaterad version av sin storsäljare glam-shine: nämligen Loréal Glam Shine Miss Candy. Återfuktande, mjukgörande och kladdfria ska de ge en snygg effekt på läpparna – blanka, glittriga och glansiga. Glossen är var och en komponerade i två olika färger, tvinnade runt varandra, för en lite godisaktig effekt.


702 Candy Pink, 703 Tart Lolipop, 709 Miss Candy, 710 Pink Treat, 711 Nude Bon Bon, 712 Dolce Pralina

 

Mina favoriter är  Candy Pink, Tart Lolipop och Pink Treat (det sistnämnda glittrar så fint med sina lite större glitterkorn!). Miss Candy och Dolce Pralina har lite för mycket skimmer i sig för att de ska passa på mig en vardag, men nyanserna i sig är trots allt söta som få.

Jag har lite svårt för doften (lite svagt åt ros om jag tolkar det rätt, min akilleshäl), men upplever inte att det stör allt för mycket. Det är mest i början av applicering jag kan undra vem det är som kastat rosenvatten på mig, men det avtar. De känns trevliga och mjukgörande på läpparna, och jag tycker att den hjärtformade applikatorn är behaglig att använda. Jag gillar dessutom hur glitterpartiklarna i Pink treat delvis är större och hur de reflekteras i ljuset.

Om man har svårt för rosdoft och dofter överlag kan jag tänka mig att de här är lite väl parfymerade. De står på gränsen för vad jag kan hantera, men eftersom doften försvinner efter ett tag, och eftersom glossen i sig är så fina, kan jag överleva den där första pusten av överdoft för att ha tjusiga läppar.

Loréal Glam Shine Miss Candy kostar ca 109 SEK och finns bland annat på kicks och Åhléns.

Produkten har skickats till mig i testsyfte. Detta påverkar inte på något sätt mitt omdöme.

You May Also Like

2 comments

Reply

Shit! Va grejer du får, hinner du använda allt?

Reply

Heh, jag är som Maria Montazami! Använder läppglans miljoner ggr per timme :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.