hej och hå, här kommer en riktig skönhet på flaska! I och för sig har jag bara skönheter på flaska, men Mimi (lilarödblåskimrande) är, liksom de andra tjejerna i sin kollektion, helt fantastiskt. Det här lacket har djup, färgen, skimret, sparkles, allt!

Jag bjuder er på bildbomb bara, behövs inte mer ord.

Jag har två lager av Mimi här. Första lagret är väldigt skirt och till en början trodde jag att det möjligtvis skulle bli ett hej-många-lager-lack, men det blev mycket bättre när jag penslade på andra lagret och toppade med ett lager Poshe.

Jag hade Mimi på mig i väldans lång tid i jämförelse med andra lack och jag fick höra att jag hade riktigt tjusiga naglar, av både kollegor och kunder. Sådant tycker jag alltid är härligt, speciellt när jag är lite småförälskad i ett lack såhär som jag är med Mimi (hello namedropping).

Så, tycker ni att Mimi är lika fint som jag? :P

You May Also Like

6 comments

Reply

Åh! Wow! O.O Jag dör, så fint det är! Hur pass likt är det ORLY Out Of This World? Usch vilket ha-begär det ger mig!

Reply

EMELIE VAD ÄR DET FÖR FRÅGA?! x) Det är snarlikt tror jag ( jag kan ta och fixa en jämförelse om jag får tid!), men de är ju två lack i två olika ligor. Fel person att fråga x)

Reply

Jag älskar Mimi! Det enda jag inte gillar med henne är skirheten.. Jag måste ha fyra lager för att få det att funka för mig.

Reply

När du säger sådär blev jag osäker på om jag hade två eller tre lager, det kanske var tre? Fyra lager vet jag att jag inte behövde i alla fall, då förstår jag att du tycker att det är lite småtrist!

Reply

Å så fint! Var kan man köpa Zoya?

Reply

Jag har aldrig köpt Zoya själv, de jag har i min låda har jag fått i present. Men bästa stället är antingen ebay eller tradera! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.