Har ni en speciell plats ni brukar fota naglarna på? Det har i alla fall jag – i hörnet precis vid balkongdörren. Världens bästa ljusinsläpp – för det mesta.

När jag bar OPI Suzi takes the wheel låg solen på alldeles för mycket och bilderna blev inte alls bra. Så jag tog fotona framför vardagsrumsväggen istället och hej-och-hå-vad-kasst-det-blev. Så Ja, idag bjuder jag på lite grumliga och trista bilder, men som ändå visar nyanseringen på lacket rätt.

Suzi takes the wheel är ett grå- (hm, är det lite grönt i det?) tonat lack i en sådan där dammig nyans som jag älskar på hösten. Det känns helt rätt att ha på naglarna och det blir inte sämre av att OPI återigen fixat ett lack som är lättlackat, snabbtorkande och härligt att använda. Jag har två lager här, toppat med ett lager poshe. Perfekt!

 

STTW kommer från förra årets höstkollektion, Touring America, och kommer pryda mina naglar fler än en gång nu i höst. Synd bara att bilderna får det att kännas lite smutsigt :(

OPI finns att köpa på bland annat Kicks och Åhléns. Kostar ca 150 SEK.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Fotar oftast i terrariet,haha. Riktigt varmt ljus som väldigt ofta gör lacket rättvisa. Eftersom det är i terrariet blir ormen ganska ofta rekvisita i bakgrunden ;)
Eller i solljus på balkongen :)

Reply

Jamen det är ju ett bra ställe! Jag har inget terrarium så min balkongdörrkarm är perfekt :P

Reply

Men det är ju inget fel på de här bilderna alls! :-)

Reply

Heh, jag tycker att de är sämre än vanligt, men jag blir ju glad att höra att du tycker att de är okej! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.