Isadora Jewels of the Orient

Isadora släpper, några gånger om året, nya nagellackskollektioner; Trend Nails. Nu i höst lanseras Jewels of the Orient, inspirerad av Orientens symboliska färger. Några av lacken har vi sett tidigare, såsom Beetle Green och Night Flight (som introducerades med höstens Look Paradox) – men de flesta av nyanserna är helt nya.

Och vilka lack sedan! Åh! Jag hade tänkt skippa den här kollektionen till en början men jag tror att jag måste kolla över den ytterligare en gång innan jag släpper den helt och hållet. Isadora verkar ha hittat rätt åt många håll den här gången.

742 Sultan Palace, 743 Orient Express, 744 Ancient Ruby, 741 Black Amethyst

745 Persian Princess, 637 Night Flight, 740 Dynasty, 733 Paradise Green


748 Peacock, 720 Beetle Green, 746 Silk Road, 747 Oasis

Mina ögon har fastnat helt och hållet för Silk Road (GUD VAD FINT), Oasis, Beetle Green & Peacock. Jag får se om jag kommer inhandla några av dessa/om jag hinner innan allesammans tar slut. Vissa av dem, liksom Silk Road, verkar vara riktiga pärlor och jag tror att de här nyanserna kommer gå hem hos många. Jag har dock bestämt mig för en större beställning lack inom en snar framtid så det känns som liite överkonsumerande av lack (men det händer väl aldrig eller?) så vi får se hur många jag unnar mig ur Jewels of The Orient. Ett par blir det nog, det svåra blir att bestämma sig för vilka!

Har ni köpt några av lacken redan, är ni sugna på några av dem? Jag vet att de åtminstone finns uppe på Kicks just nu. Jag stod och spanade in dem en snabbis igår, men hann inte ta någon nämre titt på dem alla.

Isadora Wonder Nails finns att köpa på bl a Kicks, Åhlens & Ica Maxi (och på diverse andra ställen). Kostar ca 69 SEK.