Isadora släpper, några gånger om året, nya nagellackskollektioner; Trend Nails. Nu i höst lanseras Jewels of the Orient, inspirerad av Orientens symboliska färger. Några av lacken har vi sett tidigare, såsom Beetle Green och Night Flight (som introducerades med höstens Look Paradox) – men de flesta av nyanserna är helt nya.

Och vilka lack sedan! Åh! Jag hade tänkt skippa den här kollektionen till en början men jag tror att jag måste kolla över den ytterligare en gång innan jag släpper den helt och hållet. Isadora verkar ha hittat rätt åt många håll den här gången.

742 Sultan Palace, 743 Orient Express, 744 Ancient Ruby, 741 Black Amethyst

745 Persian Princess, 637 Night Flight, 740 Dynasty, 733 Paradise Green


748 Peacock, 720 Beetle Green, 746 Silk Road, 747 Oasis

Mina ögon har fastnat helt och hållet för Silk Road (GUD VAD FINT), Oasis, Beetle Green & Peacock. Jag får se om jag kommer inhandla några av dessa/om jag hinner innan allesammans tar slut. Vissa av dem, liksom Silk Road, verkar vara riktiga pärlor och jag tror att de här nyanserna kommer gå hem hos många. Jag har dock bestämt mig för en större beställning lack inom en snar framtid så det känns som liite överkonsumerande av lack (men det händer väl aldrig eller?) så vi får se hur många jag unnar mig ur Jewels of The Orient. Ett par blir det nog, det svåra blir att bestämma sig för vilka!

Har ni köpt några av lacken redan, är ni sugna på några av dem? Jag vet att de åtminstone finns uppe på Kicks just nu. Jag stod och spanade in dem en snabbis igår, men hann inte ta någon nämre titt på dem alla.

Isadora Wonder Nails finns att köpa på bl a Kicks, Åhlens & Ica Maxi (och på diverse andra ställen). Kostar ca 69 SEK.

 

You May Also Like

11 comments

Reply

Den här kollektionen är ju tyvärr helt underbar. Har bara köpt två hittills men när jag tittade på lacken i butik ville jag ha nästan alla. Gaaaah.

Reply

Ja fy! :P Nä men ärligt, det är alldeles för fina lack. Du har silk Road och? Jag köpte fyra nu i helgen (de fyra jag ville ha), jag kunde inte hålla mig borta >.<

Reply

Jag har alla utom Night Flight,det hade inte kommit in i butik.
Jag älskar hela kollektionen,men vissa lack är mer underbara än andra :)

Reply

Heh, då får jag smita in hos dig och kolla swatches sen då! Night flight fanns i butik nu i alla fall. Ska du ha det med? Har du någon favorit?

Reply

Dom hade 3 för 2 på Åhlens så det råkade slinka ner 6st i min påse!

Reply

Jag såg det! Jag köpte Silk Road på Kicks i fredags och fick reda på att det var 3 för 2 på Åhlens, så jag och mamma gick det i lördags :P

Vilka fick du tag på? :)

Reply

Det blev Silk Road, en backup på världens finaste Beetle Green, Peacock, Dynasty, Anchient Ruby och Black Amethyst! Kändes bra att det var 3 för 2 för då ”måste” man liksom köpa sex lack när man vill ha fler än tre ;) Har även Night Flight sen när den släpptes med Paradox :)

Reply

Naajs, det blev en ordentlig skörd lack! Beetle green verkar vara en riktig pärla, förstår inte riktigt att jag missade det förra året. Om jag ska vara ärlig vågade jag inte titta för mycket på de andra lacken för då hade jag säkert köpt flera x) Haha, ja den gubben går ju den med! Jag tycker att Åhléns gjorde en fullträff att ha det erbjudandet nu när Isadora släppte nya lack :P

Ja verkligen! Inte för att det var något jag direkt behövde men man mår alltid bättre av nya lack :D Vid nåt kollektionssläpp hade H&M lacken för 39kr (borde ha varit förra våren om jag inte minns fel) och då kunde man också köpa på sig alla man var sugen på

Man kan aldrig ha för många lack, herrejesus! :P Åh, ja ibland har H&M riktigt bra erbjudanden! Nu har de isadoralack för 49 SEK, funderar på att kolla en gång extra på ancient ruby :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.