Plockat, sorterat, ordna, skriva ner, kruxa, fundera. Alltså jag förstod inte alls vilket jobb jag satt mig med i förmiddags. Det har tagit hela dagen att kolla upp vilka lack som visats på bloggen, vilka som inte gjort det, vilka jag vill swatcha om för att bilder är så hemskt dåliga och vilka kollektioner alla lack tillhör. Men nu är det nedskrivet i mitt block och min lilla Helmer är ordnad och fixad så bra den bara kan bli för tillfället.

Nu ska jag sova :P

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har också försökt mig på det jobbet ett par gånger men det slutar bara med att det blir rörigt i både huvudet och Excel :p

Reply

Ja herregud jag förstod nog inte vad jag gav mig in på alls, jag kommer på i efterhand att jag glömt lack på vissa ställen i lägenheten. Skulle behöva flytta härifrån så jag kunde hitta alla mina gömställen :P Jag har som ambition att lägga in allt i ett excelark men har inte riktigt orkat mig på det. Jag tänkte vara ambitiös och skriva med vad det är för slags lack med :P

Reply

å gud så måna lack :D

Reply

Och då är det bara en av måånga lådor! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.