Jag blev väldigt, väldigt positivt överraskad till Fashionista! Jag tyckte att det var fint när jag köpte det, sen blev jag lite osäker på om det var så himla speciellt. Men när jag väl lackade med det slutade jag oroa mig på en gång, för jisses vilken fin blå nyans det här lacket har.

 

 

Midnattsblått-nästan svart med blåttsilverskimmer. Åh, det kan inte bli så mycket bättre än såhär. Det var lättlackat, hade trevlig torktid och det räckte med två lager (ett om jag inte slagit till ett par fingrar när jag lackade naglarna) för att få det tjusigt. Med ett lager Poshe blev det glansigt och fint.

 

Gina Tricot’s nagellack kostar 39 SEK och finns i de flesta filialer. Klart prisvärt!

You May Also Like

4 comments

Reply

Har också tänkt köpa detta – ser så himla fint ut :O

Reply

Det är väldigt tjusigt, faktiskt :) Jag blev förvånad över hur snyggt det blev på naglarna, det är inte lika fint i flaskan :P

Reply

Tur att det inte var tvärt om! ;) Jag har nominerat dig till en typ 11 questions, fast lite annorlunda (och man får en sån rosett som man får när man tävlar med hästar!). Hade varit jättekul om du orkar ta dig an det någon gång :)

Reply

Haha åååh, en blå rosett såg jag! Jag ska se när jag kan sätta mig ner och göra den, de där är rätt så roliga att göra ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.