Åh vad det här lacket har trilskats med mig! Inte i lackegenskaper utan att fastna på bild, helt makalöst svårt. Nu när hösten tränger på allt mer (nej jag har inte erkänt för mig själv än) blir bilderna mer rödtonade än vad jag vill ha dem. Det får fingrarna att se så himla mosiga ut och det gör att bilderna ser ut att vara av sämre kvalitet. Jag fick lacka om naglarna med Silk Road för att första omgången bilder visade sig bli skitdåliga.

De blev inte så mycket bättre nu, men jag fick i alla fall ett par bilder som fungerar bra. Silk Road är förövrigt ett blått lack med en aning underton av, vad jag uppfattar, grått, med skimmer i blått och guld. Det är väldigt tjusigt, men jag tycker faktiskt att det faller lite platt på mina naglar när jag bär det, men det kanske beror på bristen av solljus.

På bilderna ser det mycket bättre ut än vad jag tycker att det gör i verkligheten. Kanske har det med bristen av ljus att göra. Jag hoppas i alla fall!

Jag har två lager med Silk Road här. Det torkar snabbt mellan varven och fungerar bra med Poshe. Första gången jag lackade med det upplevde jag att lacket krymt under natten, men jag hoppas att det beror på att jag slarvade lite med överlacket snarare än att det är mitt Poshe som börjar krympa mina lack. Nej tack!

 

 

Isadora Wonder Nail kostar ca 69 SEK och finns att köpa på H&M, vissa dagligvaruhandlar, Lindex, Åhléns & Kicks.

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag blev jätteförtjust i Silk Road. Inte platt alls, tycker jag. :)

Reply

Alltså det är det som är så konstigt, när jag ser det på mina bilder tyckte jag inte att det såg platt ut alls, men jag vet inte om det har att göra med att de få gånger jag kunde titta på det ordentligt var ljuset så dåligt att det inte blev bra alls :O Det är verkligen fint!

Reply

Åhh, denne ser så fin ut! Må kjøpe denne :D

Reply

Det är verkligen fint! Om du har möjlighet att köpa det tycker jag att du ska passa på! :)

Reply

Tyckte det såg jättefint ut på dina bilder :) Har du testat att använda Camera Raw? Det är ett photoshoptillägg som i alla fall jag tycker fungerar hur bra som helst med att fixa till vitbalansen på ett mer diskret sätt än vad det blir när man gör det i själva photoshop. Det går att öppna jpeg-bilder i Camera Raw också. Går kanske inte att helt kompensera för det konstiga höstljuset, men det kanske hjälper litegrann :)

Reply

Tack! :) Jo jag har testat Raw, men jag kan erkänna att jag inte känner min kamera tillräckligt bra för att kunna arbeta bra med det. Jag försökte ett tag, på min förra bloggportal, och mina bilder blev skitkonstiga i finishen :S Jag förstår inte riktigt vad jag gjorde för fel, men jag försöker lära mig allt eftersom :P Tack för tipset ! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.