Är det bara jag som tycker att det är rätt kul att se i vilket skick andra människors naglar är i? Jag som alltid har nagellack på mig kämpar ju ständigt med missfärgningar och gud vet vad, och just nu försöker jag få mina naglar att inte dö en för tidig död. Mina händer överlag är inte vana vid att arbeta längre än två månader i sträck (jag har ju bara sommarjobbat tidigare) så de strejkar totalt just nu.

Huden mellan fingrarna har spruckit upp så jag har stora sår och mina nagelband och naglar ska vi väl egentligen inte tala om. De skivar sig, är skira och går sönder i ett. Det känns som att jag gör alla fel man kan göra, haha!

Skadade kanter, genomskinliga tippar, ett fint slag på ringfingernageln. Lite rester från föregående nagellack. Torra, fnöskiga och trasiga nagelband. Riktigt tjusigt, eller hur?

Jag oljar och mjukar och rengör men nä, de vill inte må bra. Jag försöker att inte ge upp men ibland känns det bara så himla omöjligt! Här har jag förvisso inte filat till dem så de ser riktigt skamfilade (hehe) ut, men ändå. Det är ju lite småpinsamt att naglarna ska se ut såhär när man har miljoner grejer här hemma som ska motverka att de ser ut just såhär. Men ibland kan man väl inte lyckas med allt förmodar jag. Nu har ni fått se mina naglar i avklätt tillstånd :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.