För att fira att Deborah’s 50- årsjubileum med flytande mascaror på marknaden släpper märket en ny mascara som de hoppas blir lika omtyckt och klassikerförklarad som tidigare utgåvor. Tydligen ska Deborah ha varit först ut på marknaden med den flytande versionen av det jag anser vara mitt-dagliga-behov-av-produkt-som-inte-får-mina-ögon-att-se-döda-ut (alltså mascara).

Tänk att man stod och trilskades med kakmascara förr i tiden, var inte det krångligt?

 

24 Ore absolute Volume Mascara ska med sin stora borste (I stil med Isadoras Big bold, toalettborstefeeling alltså!) ge våra fransar volym och svärta. Smulfri och med kortare strån längst fram på borsten ska det vara lätt att komma åt alla fransar, korta som långa, svårnådda eller inte!

Jag har fått hem ett exemplar för test och har redan börjat använda den.  Än så länge har den utstått regn och tid på stan utan att göra mig besviken – dessutom har jag ju en förkärlek för toalettborstesborsten efter att Isadora lanserade en av mina favoritmascaror (big bold) och därför känns det extra kul att testa den här!

Jag har inte använt Deborah’s mascaror tidigare men är riktigt nyfiken på att se om jag gillar denna. Tidigare har jag hört mycket gott om dem och jag har för mig om att den senast lanserade mascaran fick riktigt bra betyg från många.

Har ni testat Deborah’s mascaror tidigare, vad tyckte ni i sådana fall om dem?

24 Ore Absolute Volume Mascara kommer enbart finnas i svart och har ett cirkapris på 129 SEK. Vid lanseringen kommer den kosta 99 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Aldrig testat själv men blev lite sugen efter det här inlägget :) Har Isadoras Big Bold nu och älskar den, fast den är inte så hållbar och ger mig gärna ränder ovanför ögonen ^^

Reply

Men nää, lägger den sig under ögonen på dig? Åh vad tråkigt, jag är helfrälst på Big Bold för att den har så bra hållbarhet. Men sen kan ju exemplar skilja sig åt ibland också, det kanske är det som hänt :O Jag vill testa Deborah’s mascara ett tag till innan det blir dags för att uttala sig mer om den, men än så länge är jag väldigt nöjd!

Reply

Ursch, jag tyckte deborah:n sög, jag köpte ju den där high-tech eller va den hette, skitdålig. Slokiga och torra fransar som inte fick nån böj och alla mascara hamnade i hela face:t istället för på fransarna.

Reply

Meh, vad trist! Jag har ju hört massvis med gott om den, synd att du inte gillade den! Du får hålla fast vid vår gamla favorit helt enkelt ;)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.