Jag kan bara inte låta bli! Jag fick några nya bilder på lilltjejen häromdagen – HON HAR BLIVIT SÅ STOR ♥

I helgen är det dags att hämta henne och jag är helt nipprig; ”Har vi allt?”, ”OMG JAG HAR INGA KATTLEKSAKER HEMMA”, osv, osv. Har vi rätt foder, kommer hon trivas med våra andra katter, kommer hon gå på lådan, ska vi låta henne göra si eller så, kan man göra så eller sådär? Hah, det känns som att jag aldrig haft katt tidigare.

Åh vad jag hoppas att den här veckan går fort!

Lilltös!

You May Also Like

6 comments

Reply

Gud så söt. Jag förstår att du längtar. :)

Reply

Ja hon är ju så himla fin! Fast, alla kattungar är ju söta, men ändå :P

Reply

Åh! Jag är så svag för gråa katter. Så himla fin!

Reply

Samma här! Mina föräldrar har två katter från samma föräldrapar och jag tokälskar deras hankatt (stor och grå, underbar <3), så när min kusins katt fick ungar igen kunde vi inte motstå lillskruttan :D

Reply

Argh, hon är så himla lik Remus när han var en litenskit<3

Reply

Åh visst är hon det? Alltså det syns ju så väl att de är syskon :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.