Nytt i sminklådan: Make up Store Cover all Mix

Häromveckan kom det ett litet tunt kuvert innehållande min favoritconcealer –  Cover All Mix från Make up store. Mitt tidigare exemplar är inte riktigt slut, men den del av concealern jag använder allra mest är det, och därför har jag dragit mig från att köpa en ny.

Men när jag såg att Sofies mode hade ett erbjudande på fyra tidningar och en Cover all Mix för 139 SEK, kunde jag inte riktigt hålla fingrarna borta. Med tanke på att det är ungefär halva priset av vad CAM egentligen kostar, tyckte jag att jag gjorde en riktigt bra affär!

Även cover All Mix har fått ett ansiktslyft med den nya förpackningen. Nu har det väl egentligen inte varit något problem tidigare att inte se concealern i sig, men jag tycker att förpackningen är rätt snygg såhär när man ser den. Kanske har jag inte samma åsikt när jag börjat använda den, men det är väl ett senare problem :p

Har ni någon favoritconcealer? Vilken då?

Cover All Mix kostar ca 265 SEK hos Make Up Store.