Häromveckan kom det ett litet tunt kuvert innehållande min favoritconcealer –  Cover All Mix från Make up store. Mitt tidigare exemplar är inte riktigt slut, men den del av concealern jag använder allra mest är det, och därför har jag dragit mig från att köpa en ny.

Men när jag såg att Sofies mode hade ett erbjudande på fyra tidningar och en Cover all Mix för 139 SEK, kunde jag inte riktigt hålla fingrarna borta. Med tanke på att det är ungefär halva priset av vad CAM egentligen kostar, tyckte jag att jag gjorde en riktigt bra affär!

Även cover All Mix har fått ett ansiktslyft med den nya förpackningen. Nu har det väl egentligen inte varit något problem tidigare att inte se concealern i sig, men jag tycker att förpackningen är rätt snygg såhär när man ser den. Kanske har jag inte samma åsikt när jag börjat använda den, men det är väl ett senare problem :p

Har ni någon favoritconcealer? Vilken då?

Cover All Mix kostar ca 265 SEK hos Make Up Store.

You May Also Like

6 comments

Reply

Jag gillar också CAM, men tycker att den kan bli lite kakig – jag behöver så mycket heltäckande concealer för mina fina kroniska mörka ringar runt ögonen. (Alltså på den nivån att en liten tjej vars pappa är boxare sa till mig en kväll utan smink: ”Du ser ut som min pappa gör när han kommer hem från en match!” Ba, tack, ärliga unge!) Jag har testat jättemånga, men måste nog säga att min favorit just nu är MAC Pro Longwear Concealer, för den täcker helt sjukt bra med jättelite produkt och det blir liksom inte kakigt. Men CAM är bäst för typ finnar och rodnader och sånt.

Reply

Jag håller med, den blir lätt kakig! Jag vet inte varför den ska vara så torr, men jag trivs med den sålänge min hud inte bråkar allt för mycket. Då behöver jag ha någonting som är mer flytande, men jag har aldrig haft problemet med mörka ringar under ögonen (mer än när jag har sovit alldeles för lite), jag använder den mest till att täcka plitor. TASKIG UNGE >.< Jag har faktiskt tänkt testa MAC's concealer, men det har bara inte blivit av :S

Reply

Jag har inte hittat nån favoritconcealer än, antingen är de för tunna och täcker dåligt eller så är de som Cover All Mix, alldeles för torra! Min jakt fortsätter ^^

Reply

Denna ständiga jakt på perfekta produkter! Jag hoppas att du hittar en favorit :)

Reply

Cliniques Airbrush Concealer är min favorit, utan tvekan. Inte så överdrivet dyr med tanke på hur bra den är! Är sugen på cover all mix, men priset avskräcker mig, tänk om man upptäcker att den inte alls funkar. Hu!

Reply

Uh, inte testat faktiskt Hur är den att jobba med/hur täcker den? Nä men precis, det är ju synd att betala den summan och så visar det sig att den inte alls passar med en själv. Jag är ju glad att jag fick den till bra pris när jag vet att jag gillar den x)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.