Notd: OPI The show Must go On

The Show Must go on är ett av de första OPI-lack jag beställt (Absolutely Alice är det allra första, käärlek ♥). Det kommer från Burlesque-kollektionen som släpptes till julen 2010. Duokromt i rött, guld, rosa och orange är det en skönhet!

Jag har faktiskt använt det här lacket tidigare men aldrig visat på bloggen. När jag började ordna upp bland mina lack la jag även tillbaka lack jag inte visat upp i bloggen (men använt tidigare) i min oanvänt-korg, så att ni ska få se dem också.

Här är en liten bildbomb på fina TSMG!

Jag har inte riktigt bestämt mig för om det passar min hudton eller inte. Det är onekligen ett grymt fint lack, men svårt att säga om det passar mig eller inte. Jag hade i alla fall svårt att hålla ögonen från mina händer när jag hade det på mig, den duokroma effekten är så himla fin! :)

Har ni The show must go on hemma, vad tycker ni om det?

 

OPI’s nagellack kostar ca 150 SEK. Finns bland annat på Kicks, Åhléns & Eleven.se