Jag var helt säker på att jag hittat DET DÄR nudefärgade läppstiftet när Bare Bohemian lanserades med Isadoras höstkollektion Paradox. Att stiftet var i den nya matta formulan gjorde ju inte saken sämre enligt mig.

I butik tyckte jag att Bare Bohemian såg riktigt tjusig ut, så jag köpte det när jag och Emy var på stan någon gång när kollektionen släpptes (i Augusti va?). Jag var jättenöjd med mitt köp, men av någon anledning väntade jag ett bra tag innan jag öppnade hylsan och använde det.

Hylsan är Isadoras vanliga svarta i plast. De har lagt till ett litet ”matt” på hylsan som jag kan tycka vara lite onödig, hylsan är ju så mycket snyggare utan den detaljen. Men det kanske bara är jag!

Trots den matta formulan glider det lätt på läpparna och känns behagligt och mjukt. Jag tycker att det fungerar som Isadoras andra läppstift, bortsett från den mer matta finishen. Rent användarmässigt är det ett trevligt läppstift. Sen kommer vi väl till den biten som är den minst roliga.

Jag ser helt hemsk ut i det! Det ser ut som att jag smetat leverpastej på läpparna, inte alls som jag tänkte att det skulle se ut. Om jag applicerar det med fingrarna istället och inte målar på med stiftet på en gång kan jag använda det till vardags, men annars drar jag mig från att använda det.

Synd, för jag var verkligen helt såld på det här innan jag faktiskt fick tag på det. Ibland gör man ju misslyckade köp helt enkelt, men det kommer säkert komma till användning någon gång.

Lite för rödtonad för min smak. Jag trodde att det var mycket mer nudefärgat än vad det faktiskt är. Måste varit blind inne i affären!

 

Jag är dock väldigt nyfiken på de andra nyanserna, Femme Fatale och Red carpet. Det är sådana där nyanser som jag själv aldrig vågar gå i, men någon gång kanske kan bli den första? Har ni Bare bohemian hemma, vad tyckte ni om det?

 

 

Isadoras Perfekt Matt Lipstick kostar ca 119 SEK och går att köpa på Kicks, Åhléns, H&M.

You May Also Like

2 comments

Reply

Men gud vad mörkt det var, förstår att du blev besviken! Det var ju läckert nudefärgat på Isadoras reklambilder ^^

Reply

Men ja! Visst är det inte alls som på promobilden? Visst får jag skylla mig själv att jag inte såg att det var så mörkt men jag blev ju lite snopen när jag skulle använda det :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.