Jag har lagt undan lite pengar de senaste månaderna för att kunna klicka hem en större mängd nagellack (egentligen rätt liten, men enligt min mamma rätt stor) från utlandet. Jag har trippat omkring som om det vore dags för julafton, så kul har det varit att vänta på lacken jag beställt!

Jag tänkte visa dem lite närmre senare i veckan, men här är bilder på lacken; tre beställningar allt som allt. Två från Head2toe och ett från ebay (ett lack har funnit ett nytt hem hos min kära mamma, tre har åkt ännu mer post och bosatt sig hos fina Emelie).

 

Hela China Glaze Bohemian Luster-kollektionen, fem godbitar ur China Glaze Hunger Games-kollektionen, Ett lack från OPI’s Germany-kollektion samt Color Club Revvvolution & Wild at heart.

Något ni vill se så snabbt som möjligt/något ni har själva och tycker mer eller mindre om? :)

You May Also Like

3 comments

Reply

Åh vad jag trånar efter wild at heart! Ska jädra ta och köpa den vid nästa löning!

Reply

Det tycker jag verkligen att du ska! Jag har trånat som en tok hur länge som helst men av någon anledning har jag bara inte beställt det, men nu tänkte jag att jag skulle slå till så att jag inte glömmer bort det :P (fast, inte en chans att man kan glömma bort ett sådant fint lack).

Reply

Åh, ser fram emot allihop!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.