Det ultimata redskapet för trötta ögon, huvuden och snörvliga näsor är (oturligt nog) Original Source Mint and tea tree. Med sina 7927 riktiga mintblad finns det inget bättre att använda när kroppen behöver lite uppfriskande behandling i duschen.

Det oturliga med det hela är att det blir dyrt i längden att åka till England för att köpa duschcremé. Det gäller med andra ord att bunkra upp när man väl är där! Jag har faktiskt en flaska kvar från förra året, GUD VAD JAG SNÅLAR, och den håller jag hårt i. Det var tänkt att jag, mamma och Ellinor skulle åkt till London i år, men pga OS och lite annat blev det aldrig av så jag har inte haft möjlighet att fylla på mitt sinande förråd.


Jag älskar. Faktiskt.
Den är rätt tjock i konsistens, lite gelaktig, och är riktigt dryg och hållbar. Det behövs inte speciellt mycket innan ögonen vaknar upp, nästan så att det sticker i dem. Känslan på huden är nästan lite som när man använder hästliniment om man råkat stuka foten eller något – eller, tänk er den här lite avdomnade känslan man kan få i munnen efter att man har borstat tänderna – typ så känns det när man använder Mint and tea tree.

 

Jag hittade Original Source både på Boots och Superdrug när jag var i London. Ärligt talat vet jag inte om de finns på andra ställen med (men det tror jag). Om ni ser de här – köp på er! De är helt fantastiska och framförallt billiga. Det finns i flertalet olika dofter (jag gillar lime med!) men jag vill gärna testa de andra (choklad bl a).

Jag betalade 3 pund för två flaskor, vilket idag är ca 34 SEK.

You May Also Like

8 comments

Reply

Det blir ju förstås dyrare än om du köper den på plats, men du kan hitta den på Ebay! http://www.ebay.com/itm/Original-Source-Tea-Tree-and-Mint-Shower-Gel-250ml-/160882057174?pt=UK_HeathBeauty_BathShowCons_RL&hash=item2575515fd6

Reply

Åh, jag har inte ens tänkt på att kolla på Ebay, tack för tipset! Om jag känner att mitt behov blir allt för stort får jag nog ta och klicka hem en därifrån :P

Reply

Blev väldigt sugen på att testa nu, får kanske klicka hem en flaska från ebay och testa!

Reply

Om du gillar mintiga saker tror jag att du kommer gilla den här massor!

Reply

Jag föredrog den andra, den limegröna! Men det är bara för att jag inte tycker om när det sticker, och inte heller mintiga lukten.

Reply

Jag gillar den med :) Den är behaglig på ett annat sätt. Det mintiga är ju så bra när man är lite seg x)

Reply

Dem finns på Eleven.se nu men det visste du förmodligen redan :)

Reply

Hej Mimmi! Ja jo jag vet att de tagit in sortimentet men tack ändå :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.