Tatjana är det andra lacket ur Make up Stores Spellbound-kollektion. Det är lila, lite åt det rödpigmenterade hållet och innehåller ett tjusigt fushia-färgat shimmer. Jag är oftast inte jättemycket för lila lack av den här karaktären, jag är mer förtjust i blåtonade lila lack, men jag tyckte att Tatjana var rätt tjusigt.

Synd bara på att skimret inte syntes lika mycket på nageln som i flaskan. Om ni tittar på bilderna så syns skimmret jättebra om ni fokuserar på flaskan snarare än på nageln!

Jag har två lager Tatjana här. Det var trevligt att lacka med och det torkade bra med Poshe. Kanske inte en nyans jag skulle kasta mig över och köpa på en gång, men det är ett väldigt trevligt lack med bra lackegenskaper.

Har ni testat Tatjana? Gillade ni det, upplevde ni också att skimret inte kom fram på samma sätt som det gör i flaskan? Jag tycker att det är så trist när det blir så eftersom lacket, med skimret, oftast är så grymt fint.

 

 

Make up Stores nagellack kostar ca 130 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.