Som jag säkert nämnt en miljon gånger (eller ännu fler) blev jag ju helsåld på China Glaze’s kollektion Bohemian Luster. Jag är väldigt svag för duokroma skönheter och det blir ju inte bättre när ett av mina favoritlackmärken släpper en kollektion som den här!

Jag kommer naturligtvis visa er dem ett och ett i mina NOTD’s (jag har ett av dem på mig nu, det är så himla fint!) men jag tänkte att det skulle vara kul att se dem såhär med. Idag jobbar jag 9-19 så ni får dregla lite åt mig med ;)

 Åh, kolla in dem!

Swanky Silk, Rare & Radient,  No Plane Jane,

Unpredictable, Deviantly Daring & Want my bawdy

Man kan ju faktiskt inte låta bli att tycka att den sådan här kollektion är galet fin! Jag tycker att det passar jättebra att det släpps en sådan här samling lack när vädret är som det är – jag kan behöva lite uppfriskande nagellack när ljuset försvinner mer och mer; och det ljus som finns gör de här lacken ursnygga!

Har ni något av lacken eller har ni möjligtvis allesammans? :P

You May Also Like

10 comments

Reply

Har inget, vill ha alla :D

Reply

Det kan jag tänka mig :P

Reply

Måste verkligen skaffa dessa snart. Kan knapp bärga mig längre.

Reply

Jag kände exakt samma sak när jag la min beställning, det gick liksom inte att hålla sig längre :P

Reply

Jag har tre av dem ;)

Reply

Nämen jasssåå? :P

Reply

Har inget av dom, känner mig inte så jättesugen på dessa faktiskt. Vet inte riktigt vad det är, men kanske ändrar mig när jag får se hur de ser ut på! :)

Reply

Ibland känner man ju inget större behov över vissa lack :p Så kände jag med China Glaze’s safarikollektion, rörde mig inte alls liksom!

Reply

Unpredictable & Deviantly Daring ser riktigt, riktigt fina ut… iaf i flaskan :)

Reply

De är mina favoriter i kollektionen ^^ Jag ska visa dem snart!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.