Kicks är påväg att släppa en egen produktlinje med bland annat ögonskuggor, nya nagellack, läppglans och gud vet vad. Om jag förstått det rätt har det varit lite ordväxlingar om när produkterna verkligen ska lanseras, men nu verkar det som att det faktiskt är på gång!

I måndags var jag nere på stan för att köpa reflexer och då smet jag in på Kicks, och då fann jag det här.Förra veckan hade de inte ens fått in grejerna, men nu så.

Kolla vad spännande liksom!

You May Also Like

2 comments

Reply

Haha. Kikade du inte under?

Reply

Klart jag gjorde! Så gott jag kunde i alla fall x) Nä men ärligt, jag vågade inte röra pappret men jag kikade ju där de inte täckt över allt ordentligt :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.