Jag och mina fina pinglor var ute i lördags. Jag jobbade större delen av dagen så när det var dags att sminka sig körde jag all in på eyelinern och spejsade till det lite med en effektskugga från Queens & Shadows och glittereyeliner från Viva la Diva. I min nya urtjusiga klänning och enorma plastbitar till örhängen tyckte jag att det räckte :P

Jag bjuder dock bara på instagrambilder, det var visst det enda jag körde på då;

(gillar handen på höften :P)

Jag blev riktigt nöjd med eyelinervingen!

Jag hade en kalasfin kväll och jag hoppas att vi kan ses snart igen. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna men när vi väl ses är det hur bra som helst!

You May Also Like

2 comments

Reply

Men, så fin<3

Reply

meh <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.