Ja, när man inte kan sova kan jag ju lika gärna visa upp lite naglar, eller hur? Isadora Peacock visade upp sitt grymma yttre i och med lanseringen av trend-nails-kollektionen Jewels of the Orient. Det var ett av de lack som lockade på en gång och det är väl i sin tur inte speciellt konstigt – det är ju blått!

Lysande påfågelsblått gjorde det mig helt tagen och absolut, det är fint som tusan. Jag tror inte att nyansen i sig är jättespeciell (jag tror jag har ett par andra lack som liknar detta) men Peacock är onekligen ett tjusigt lack.

 

Jag jobbade ett långpass innan jag hade möjlighet att ta kort på lacket, därav de lite ledsna tipparna. Ibland finns det bara inte möjlighet att fotografera lacken när det är nylackat!

Peacock är riktigt fint i konsistens och flyter på som smör (är ni trötta på det utlåtandet?). Det är snudd på ett onecoater, och det är en riktigt fröjd att se på. Med Poshe torkar det fint och nä, det finns ingenting att klaga på. Det är så lysande fint!

 

Har ni själva Peacock? Blir ni sugna? :P

 

Isadora Wondernail kostar ca 69 SEK och finns på t. ex H&M, Kicks, Åhlens &  i välsorterade dagligvarubutiker.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.