Äsch, jag kan ju lika gärna visa er resten av lacken jag köpt, så har vi det gjort? :P Nä men ja, jag har ju varit lite sugen på några av lacken från China Glaze Hunger Games-kollektionen och bestämde mig för att slå till samtidigt som jag beställde Bohemian luster-lacken. Förvisso inte i samma paket, men ändå, det har väl inte med saken att göra?

Jag var dock inte sugen på hela kollektionen och passade på att klicka hem holografiska Revvvolution och Wild at heart från Color Club. Två lack jag varit sugen på otroligt länge men bara inte kommit mig för att köpa. Men nu så. Sedan blev det visst en beställning på ett av OPI’s germanylack med. Haha.

Riveting, Electrify, Stone cold, Agro, smoke and ashes

Every month is octoberfest, Revvvolution, Wild at heart

Har ni några/något av dem? Jag tycker att hela bunten är perfekta höstfärger och jag ser fram emot att bära dem de kommande veckorna, dagarna. Senast hade jag riveting på mig och dog lite, så fint det är!

You May Also Like

8 comments

Reply

Riveting är det vackraste lack jag äger, det är som att ha glödande kol på fingrarna!

Reply

Det är typ min uppfattning med, det är så tjusigt!

Reply

Åhh riveting, det ska jag plocka fram igen! Så himla läckert lack :)

Reply

Jamen visst är det? Jag tyckte inte alls att det såg så lockande ut när jag fick hem det men väl på naglarna, åhåhjaja!

Reply

Stone cold har jag, riktigt fint med glansigt överlack på!

Reply

Jag kan tänka mig det! Jag är lite osäker på om jag gillar matteffekten sådär wohohoo, men jag toppar ju alltid med ett överlack så jag förmodar att jag går utan mattasfalteffekt :P

Reply

Var beställde du CC’s Wild at heart?

Reply

Jag köpte det från Head2toebeauty, en amerikansk sida :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.