Jag var lite osäker på om jag skulle lägga upp de här bilderna eller inte; jag stör mig så mycket på att lacket chippat! Men samtidigt känner jag mig inte direkt sugen på att slänga på fem lager av Twinkle Lights igen, så vi kanske kan blunda lite för de chippade bitarna och bara titta på det övriga glittret?

Twinkle Lights släpptes med förra årets julkollektion och är ett multifärgat glitterlack i grönt, rött och guld.  Jag använde det redan förra året men fick det aldrig på bild just för att det chippade så snabbt. Hrm, jag borde kanske inte bli överraskad att det hände igen?

Jag smetade på fem lager Twinkle Lights för att få det opac. Förmodligen är det därför det chippade på mindre än en dag – jag får faktiskt skylla mig själv. Det torkade oerhört bra för att vara så många lager och visst glittrade mina naglar riktigt tjusigt när jag hade det här på mig.

Men fem lager, nja, jag får nog grunda med ett annat lack nästa gång jag använder det!

 

China Glaze kostar ca 99 SEK och finns på ex Ebay, Beautybay & Kicks.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.