Ni vet när man slutar göra någonting för att tiden/orken ofta inte finns till och när man väl vill börja igen finns inte riktigt kunskapen? Så känns det för mig just nu. Jag tvättade nog bort ögonskuggan tre eller fyra gånger innan jag gav mig på det enklaste – två skuggor på rörliga ögonlocket – för att i alla fall få till någonting.

Usch, det är inget kul när det blir så, men ibland måste man bara börja om från scratch. Ofta blir det bara eyeliner, eller ens det, när jag drar till jobbet. Jag borde börja jobba på att göra lite mer så att jag inte tappar gnistan >.<

Jag har använt mig av Youngblood’s urfina palett Shanghai Nights. Det hade ju varit trevligt att gör den helt rättvis, med tanke på att det är en väldigt tjusig palett. Men vad tusan, det är första gången på typ en månad jag tar upp penslarna och ögonskuggorna så jag ska vara nöjd ändå!

 

Jag har använt:

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance
Nyx Jumbo Pencil Milk
Youngblood pressed mineral eyeshadow Quad Shanghai Nights
Isadora glossy Eyeliner
Deborah 24 ore mascara (recension kommer snart!)

Ansikte:

Vichy Aqualia Thermal ansiktscréme
Missha BB cream no. 13
Everyday Minerals original glow foundation Linen
Everyday Minerals finishing Dust
MUS cover all Mix
E.L.F Mineral Glow
Maybelline Fit me blush Medium Nude

Det märks förresten att det börjar bli den där tiden på året. Det är skitsvårt att få bilderna rätt balanserade och de blir mycket mörkare och dassigare än vanligt. Det är rätt hemskt att veta att vi inte ens kommit in i de riktigt mörka månaderna än. Uhhuh, jag vill inte ens tänka på det. Blixtbilder, här kommer vi!

 

You May Also Like

3 comments

Reply

Jag tycker detta blev Jättefint :) vet precis hur det känns. Har varit/är där också just nu jag med såå tråkigt

Reply

Vad använder du till dina ögonbryn? Så himla fina, och jag tror att det skulle vara rätt färg för mig med!

Reply

Jag använder en brynskuggetrio från Viva la diva! Tror den kostar runt 80 SEK, men jag är inte riktigt hundra. Den är jättetrevlig att arbeta med faktiskt :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.