Jamen sådär, det är väl dags att börja visa upp Bohemian Luster-lacken innan det är dags att beställa China Glaze’s julkollektion (glitterlacken alltså, åh vad fina de ser ut att vara!). Först ut blir No Plain Jane vilket var ett av de lack jag var lite skeptisk till när jag fick hem det. Skulle jag gilla det eller skulle det falla platt helt och hållet?

No Plane Jane är ett lilaguldbrunt-duokromigt lack, helt olikt något annat lack jag har i min samling. I vissa ljus ser det bara plane Jane ut, men i andra ser det riktigt tjusigt ut. Det saknar lite oumph för att bli ett riktigt riktigt fint lack – men fint är det, trots allt.

Den duokroma effekten var väldigt svår att få på bild och det syntes mest skiftningar när jag tog dessa ehm, sidewaysbilder? I vissa ljus ser det jättetrist ut (på de flesta av mina bilder) men på andra visade det sig verkligen från sin bra sida.

Det är väldigt skirt och jag har tre lager här för att få det helt opac. När jag la på första lagret tänkte jag att det skulle dröja en hel evighet men det blev faktiskt bättre efter andra, men ett tredje behövs verkligen.

Fint, men inte kalaskalasfint. Vad tycker ni om No Plane Jane?

 

China Glaze finns bland annat att köpa på Kicks & Eleven.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.