Beautybay.com är ett mecka för de som gillar skönhet – nästan allt finns och det är både tullfritt och fraktfritt. Hur bra?

 

Jag möttes av det här när jag öppnade min mail häromdagen. Det är ju trots allt (bara) två månader kvar till jul idag, så det kanske inte är så konstigt att den här typen av mail trillar in i inboxen?  Klart att man kan bli lite trött på allt gap och hysteri-anfalls-varnande runt julen; jag gick nästan in i en vägg av nybakade lussekatter på Ica i söndags (INTE OKEJ); men annars är julen ändå min favorithögtid.

Jag älskar julklappar. Jag gillar både att få (fy, får man erkänna sådant?) och att ge. Jag tycker att det sistnämnda är skitkul. Jag har redan börjat planera flera av mina inköp och jag älskar att vara färdig långt i förväg så jag bara kan njuta av december månad och allt som hör till. Snö, Lucia, adventsljusstakar, Glitter och framförallt JULKOLLEKTIONER.

Men jag vet att det finns de som inte uppskattar julklappsinköpen lika mycket som jag. Är det någon av er som skulle tycka att det var kul om jag körde lite julklappstips framöver? Finns det något intresse hos er? För hos mig finns det, alltid! Jag är julklappstokig no.1.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.