Mitt favorittorrschampo från Batiste finns numera i smidiga miniförpackningar! Flaskorna innehåller 50 ML och är kalasbra att ha med sig i väskan om en riktig hårkris skulle uppstå. Minisarna finns i tre olika tappningar; Batiste Mini Original, Batiste Mini Tropical (storfavorit hos mig, mmm!) & Batiste mini Blush.

Jag upptäckte Batiste under min första Londonresa och sedan dess är jag frälst. Mina fullsizeflaskor är ständiga följeslagare i packningar både hit och dit – det är så grymt smidigt att bara kunna spraya hårbotten och bli av med smutslooken på ett kick. Den här miniutgåvan känns helt klockren, tänk vad smidigt för handväskan ^^

 

Batiste Mini kostar ca 49 SEK. Finns bland annat på Åhléns & Kicks.

 

 

You May Also Like

One comment

Reply

Synd att inte brunettversionen kommer ut i miniformat, jag blir så grå i hårbotten av dom andra :(

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.