När China Glaze släppte sin HungerGames-kollektion fanns det ett lack mitt hjärta klappade lite extra för. Riveting. Glödande orange med glödande flakes. Kunde det bli bättre? Knappast. Men så fick jag hem det och det såg så himla platt ut i flaskan och jag blev lite besviken.

Men så använde jag det. Åh <3

 

 

Jag är faktiskt osäker på om jag hade två eller tre lager här. Jag använde det för ett par veckor sedan och jag har minne av att det torkade snabbt och trevligt och att det hade bra lackegenskaper överlag. Men just lacklagerantalet, nä jag minns bara inte!

Förresten. Vi får se hur det blir med nagellacksinlägg framöver. Jag har ett par i arkivet, så jag hoppas att jag klarar mig ett tag, men mina fingrar har tagit otroligt stryk av vädret och av mitt jobb och jag har lyckats få självsprickor i fingertopparna – precis bredvid nageln – och mina händer mår så dåligt och gör så ont just nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Självklart är det min notd-hand som tagit mest stryk och jag håller på för fullt att försöka reparera den med divese ta-hand-om-mig-produkter.

Men i alla fall.

China Glaze kostar ca 99 SEK och finns bland annat på Kicks, nailsupplies, beautybay osv.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.