Idag är jag lite smått sugen på skuggor från Urban Decay. Jag tycker att det är helt okej att vara sugen på smink såhär, att vara sugen är ju en sak, att go bananas på webbshoppar är ju en helt annan. Jag kan ju behärska mig!

Urban Decay Vice Palette innehåller 20 ögonskuggor i alla typer av texturer; shimmer, satin, velvet och matte. Skuggorna är, till skillnad från i andra paletter (vilket är en av de sakerna jag tycker har varit lite tråkigt med UD, jag har typ tre halv baked i min samling) exklusiva och finns inte i någon annan palett. De ser ruskigt fina ut och jag gillar att färgspannet är så brett.

 

Bilder från beautybay.com

Har funnits på Beautybay, men är tyvärr Out of Stock. Det finns inte ens prisuppgifter kvar :( Men drömma kan man ju!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.