Vår lillskit växer så det knakar och lär sig hela tiden nya bus och saker hon inte riktigt får göra. Nu senast har hon lyckats ha ihjäl två av mina krukor, men sånt är livet med en kattunge hemma. Det är bara att bita sig i läppen! Annars är hon världens mest underbara och igår låg hon och sov vid mina ben när jag satt och läste en bok.

Snart kommer jag vakna ur den här kattbebisbubblan och inse att hon är fullvuxen och att jag inte riktigt hängt med i svängarna, men än så länge är hon fortfarande sådär larvigt klumpig som bara kattungar är och det är så härligt att se henne.

 

Hon är bara så himla söt och näpen! ♥

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Så söt hon är, älskar teckningen!
Saknar min Wendy, är så tomt utan katt. Men längtar efter våra kommande kattungar! Lär bli mycket krukväxtdöd här hemma då! :)

Reply

Den ger henne ett speciellt utseende, det var en av de saker vi fastnade för när vi såg henne. Så hemskt att höra om Wendy, jag beklagar! Jag vet att det inte är någonting som gör det lättare, men ni får vara glada över att ni fick så lång tid med henne! <3

Haha åh, ja du, krukor ryker dagligen här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.