Notd: China Glaze Deviantly Daring

Jag kastade mig över Deviantly Daring från Bohemian-Luster-kollektionen med en gång när de landade i brevlådan. Jag kan inte beskriva det annat än vackert, sjöjungfrublått – och grönt – i ett svep.

Det var dessvärre svårt att få den duokroma effekten på bild. Deviantly Daring är jättetjusigt i den bemärkelsen – sådär tjusigt att det är svårt att ta ögonen ifrån det.

Min favorit i hela kollektionen måste jag erkänna. Så himla tjusigt. Jag har två lager här, torkade som ett smäck med Poshe. Det var behagligt att jobba med. Först trodde jag att det blev alldeles för tjockt när jag la på första lagret (men det visade sig att det torkade fint och att det nästan räckt med ett lager).

 

China Glaze kostar ca 99 SEK och finns på bland annat Kicks och Beautybay (ca 78 SEK).