När jag hade min lediga dag i tisdags kunde jag inte låta bli att rusa in på Lush. Jag förknippar alltid Lush med vinterhalvåret och så även i år, så när jag går in där får jag julfeelings all over. En av butiksbiträdena, som alltid är hutlöst trevliga, pratade ett tag med mig om de nya produkterna och hon demonstrerade även nytillskottet Twilight för mig.

Lush beskriver själva Twilight som en showergel för oss som vill få lite ro i kroppen efter långa dagar och höga tempon. I sin svartlilaglittriga utformning doftar den behagligt av Lavendel och ylang ylang, med en underton av, vad jag och Lushtjejen tyckte oss urskilja, vanilj.

Twilight luktar i vilket fall som helst väldigt gott och jag funderar om den inte ska bli en punkt på önskelistan. Ibland behövs det en doft som är lite lugnare och inte lika pangpå än de jag vanligtvis använder (just nu används Snow Fairy konstant) och jag tror Twilight kan vara av sådan karaktär.

Tåls att dofta på i alla fall, det är en sak som är säker!

 

Twilight Showergel finns i tre olika tappningar;

  • 100 g/ 79 SEK
  • 250 g/ 109 SEK
  • 500 g/ 269 SEK

 

Twilight är förövrigt limited edition så jag har ingen aning om hur länge serien kommer finnas ute i butik.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.