För en tid sedan fick jag hem ett exemplar av Deborah 24 Ore absolute Volume Mascara som lanserades i och med Deborah Milano’s femtioårsfirande med den ”moderna” mascaran. Deborah hoppas på att 24 Ore ska bli en lika framstående trend som deras tidigare mascaror.

Hylsan är rätt knubbig och stor. Den ligger bra i handen, men jag tror att jag föredrar något smalare hylsor. De blir mer greppvänliga på något sätt, trots att 24 ore’s hylsa ska vara ergonomiskt utformad. Något annat som är trist med snygga svarta hylsor som denna (ett mindre i-landsproblem såklart) är att hylsan lätt blir kladdig och smutsig. Men, petitess.

Borsten hör till toalett-borst-kategorin. Så länge jag kommer åt alla fransar gillar jag den här typen av borste. IsaDoras big bold är ju, som tidigare nämnt, en storfavorit hos mig.

 

 

Den ger en fin böj på fransarna som sakta men säkert börjar sloka under dagen – ungefär som vilken annan mascara som helst. Svärtan är påtaglig och håller i sig under dagen och fransarna får en hel släng av volym och tjusighet.

Mitt största problem är att den portionerar ut alldeles för mycket mascara när jag använder den. Jag vet inte om det är min hylsa det är fel på, men jag får skrapa av mascara varje gång – annars klumpas fransarna ihop och det blir bara en himla gegga av allt.Det blir allt för ofta bara en klibbig massa med fransar. Är det någon av er som upplevt detsamma?

Om det inte var för hylsproblemet hade jag gett 24 Ore mascara högre betyg än 3/5. Det är en trevlig och bra mascara, men det är alldeles för tråkigt och kladdigt att bråka med hylsan varje gång jag ska använda den.

 

Deborah 24 Ore absolute volume mascara kostar ca 129 SEK. Finns bland annat att köpa hos Eleven.se


Produkten är skickas till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte på något sätt mitt omdöme.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Måste också skrapa av min borste. Jag gillar inte alls den här mascaran så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Synd då jag verkligen gillar svärtan,men den formar inte mina fransar bra alls :(
Kommer recension på den senare idag eller imorgon.

Reply

Jag hade också väldigt höga förväntningar. Synd att du också upplevt att det kommer för mycket produkt på borsten; annars hade det ju kunnat vara min som var ett måndagsexemplar :/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.