Jag tror att jag har hittat ett av mina favoritlack från OPI. Än så länge i alla fall! :P

OPI Every Month is Octoberfest från OPI’s Germany-kollektion är ett g u d o m l i g t nagellack. Det är svartblåttrött-med-skimmer. Eller något. Det är faktiskt blåtonat i grunden. Jag trodde först att någon fuskat med min flaska när jag öppnade den eftersom det, när solen lyste på, såg blått ut i vissa vinklar – men om ni kollar på första bilden ser ni att det är aningen blått på långfingret!

Det var jättesvårt att få på bild och det är en av anledningarna till att bilderna är aningen överexponerade. Ett typ 100-tal bilder slutade på samma sätt och den översta bilden är den enda som blev så bra som den blev. Men struntsamma, nu till lacket!

 

Ni håller väl med om att det är urfint? Jag har burit det flera gånger sedan mitt Ebaypaket letade sig hem från USA och jag kommer använda det gång på gång igen. Det är ju så fint!

Jag har två lager här – lackegenskaperna är åh, så bra! Det är som att låta smör glida över naglarna och det har otroligt bra torktid. Just nu skulle jag faktiskt kunna säga att EMIO hoppat in på min 10-topplista för favoritlack. På riktigt.

 

OPI nailpolish kostar ca 150 SEK och finns att köpa på bland annat Kicks, Åhléns, Beautybay, Ebay etc.

You May Also Like

10 comments

Reply

Åh vilken fin färg! Måste nog ta en sväng på stan ser jag.

Reply

Jag håller faktiskt med dig, det här lacket är så himla fint!

Reply

Åh, vilken cool färg! Det ska jag låna av dig någon gång :D

Reply

Klart du ska! Kanske till julafton? ^^

Reply

Läckert! :)

Reply

Ja det är riktigt snyggt, även att det är lite vampigt!

Reply

Lätt ett av deras finaste lack någonsin, tycker jag! Har själv hunnit med att använda det tre gånger, men inte fått till en enda halvvettig bild. Överexponerat eller inte, dina bilder är jättefina!

Reply

Amen visst är det! Jag är helt tagen av det :O Åh, att ta bilder på det var hemskt. Jag vet inte hur många hundratals bilder jag slängde :P Tack fina!

Reply

Så snyggt :D

Reply

Du skulle säkert vara skitsnygg i det! Fast, det är du ju alltid men :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.