Det finns vissa kollektionssläpp jag ser fram emot år efter år. Det är något speciellt med julkollektioner. De är glittriga, de är uttänkta, de är perfekta för julklappar och julstrumpor. Åh, julkollektioner alltså!

China Glaze är ett märke vars julkollektioner alltid känns spektakulära och ha-begäriga. I år är inget undantag. Kollektionen som sådan är rätt spretig rent finishmässigt, men perfekt och nära till jultemat med sina kräm- glitter-, skimmer- och holo-lack. Ser det inte fantastiskt ut så säg?

 

 

Kollektionen består av tolv lack. En övervägande röd kollektion om man ser till antalet röda lack, men det tycker jag vintern hör till. Det finns en del otraditionella lack med som Pizzazz och Glitter all the way; clownspyor så det stänker om det! Men så finns där  det traditionellt gröna, guldiga och silvriga.  Jag tror att det är en kollektion som de flesta kan hitta en favorit, eller två, i.

 

 

With love, Pure joy, Red satin, Cranberry splash
Merry berry, Glitter all the way, Pizzazz, Glistening snow
Champagne kisses, Angel wings, Winter holly, Blue bells ring

När det kommer till sådana här kollektioner har jag alltid väldigt svårt att välja. Jag använder väldigt lite röda lack, men de här ser ju bara så himla tjusiga ut. Glitterlacken ser helt galet läckra ut och Winter Holly, det glittriga gröna, ser grymt ut både på promobilden och på swatches jag sett.

Bilderna kommer ursprungligen från Puritybeauty. Sanna har även swatchat hela kollektionen här, spana in den!

 

China Glaze kostar ca 99 SEK och finns bland annat på Kicks, Beautybay.com och mindre parfymerior. Holiday Joy släpps nu i November, så höll ögonen öppna!

You May Also Like

2 comments

Reply

Älskar röda lack så vill ha i princip alla dem och alla glitterlacken ;)

Reply

Åh, men vad kul! Jag har lite svårt för rött så jag tror att det bara blir något av dem ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.