Det har bara inte blivit av att jag använt MIYO’s metallic Eyeshadows, men beslutade mig för att göra det igår när jag ändå var hemma och vankade av och an. När jag fick hem skuggorna och swatchade dem var jag grymt imponerad av pigmenteringen och hållbarheten.

Den hade lite svårt att fästa trots klistrig bas, och det tog ett tag innan jag fick till den där intensiteten som jag upplevde när jag swatchade dem. Dusty Ella var lite svårhanterlig och jag upplevde att det var svårt att sudda. Jag tror att ni ser det med, om ni kollar på den första bilden här. Ögat till vänster är inte riktigt lika bra som det andra.

 

Den här skuggan smular någonting förbaskat; och sitter som berget. Jag stod med tops dränkta i makeup-remover för att försöka bli av med så mycket felliggande skugga som möjligt, men resultatet blev väl inte hundra bra :P

Jag har använt;

Ögon:

Urban Decay Primer Potion
MUS M/S Muffin
MIYO metallic eyeshadow Dusty Ella
Deborah Milano 24 ore absolute volum mascara

Ansikte:

Vichy Aqualia Thermal ansiktscréme
Missha BB cream no. 13
Everyday Minerals original glow foundation Linen
Everyday Minerals finishing Dust
MUS cover all Mix
E.L.F Mineral Glow
Maybelline Fit me blush Medium Nude

Läppar:

Revlon Lip butter 045 Cotton Candy

 

Miyo’s metallic eyeshadows finns i 12 nyanser och kostar ca 45 SEK och sortimentet finns bland annat på Parelle och eleven.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.