Notd; China Glaze Want my Bawdy

Tredje ut i China Glaze’s Bohemian Luster-kollektionen får bli isiga Want my Bawdy. Kanske inte riktigt isigt som man tänker sig att en blå nyans ska vara (jag tänker ofta ljusa blå nyanser med vita inslag) men jag tycker att Want My Bawdy har något isigt över sig, trots allt.

Jag tycker som många andra att WMB helt saknar duokrom effekt. Visst, det är kalasfint, men det är inte duokromt alls. Jag minns inte riktigt om kollektionen lanserades som en rakt igenom duokrom sådan, hur var det med det nu igen?

 

Det har fina lackegenskaper och torkar snabbt och trevligt. Bortsett från det ickebefintliga duokroma tillståndet tycker jag att det är ett riktigt fint lack. Jag fick komplimanger för det på jobbet och bar det i flera dagar i sträck :P

China Glaze har ett cirkapris på 99 SEK. Finns bland annat på Kicks, Beautybay.com & Eleven.se