Tredje ut i China Glaze’s Bohemian Luster-kollektionen får bli isiga Want my Bawdy. Kanske inte riktigt isigt som man tänker sig att en blå nyans ska vara (jag tänker ofta ljusa blå nyanser med vita inslag) men jag tycker att Want My Bawdy har något isigt över sig, trots allt.

Jag tycker som många andra att WMB helt saknar duokrom effekt. Visst, det är kalasfint, men det är inte duokromt alls. Jag minns inte riktigt om kollektionen lanserades som en rakt igenom duokrom sådan, hur var det med det nu igen?

 

Det har fina lackegenskaper och torkar snabbt och trevligt. Bortsett från det ickebefintliga duokroma tillståndet tycker jag att det är ett riktigt fint lack. Jag fick komplimanger för det på jobbet och bar det i flera dagar i sträck :P

China Glaze har ett cirkapris på 99 SEK. Finns bland annat på Kicks, Beautybay.com & Eleven.se

You May Also Like

4 comments

Reply

Åhhhh vad fint! Jag gillar :D Underbar nyans även om det duokroma är obefintligt

Reply

Ja men precis, det blir ursäktat för det bara för att det är så fint :P

Reply

Blev också besviken på ”duokromiteten” på den här kollektionen- men det är riktigt fint ändå!

Reply

Ja alltså speciellt om den lanseras som en duokrom kollektion blir det ju lite missvisande när de inte är det :I

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.