Ni vet sådana där grejer man köper och med ens inser att de tillhör kategorin skit(!)-det-här-skulle-jag-aldrig-köpt-för-det-fungerar-inte-alls. Ofta har jag rätt bra koll på de saker jag köper, jag läser lite om dem innan, kollar recensioner och överväger för och nackdelar (okej då, jag kanske inte gör så med allt jag köper men jag brukar läsa på lite innan).

Förra veckan gjorde jag inte det för jag trodde att jag skulle klara av ett sådant inköp utan att kolla upp egenskaper innan Med betoning på trodde. Uppenbarligen kan jag inte ens byta doft på deodoranten utan att misslyckas!


Jag har haft andra versioner av Rexonas deo och alltid varit nöjd, men Ultra Dry Cotton 48 h fungerade inte för mig alls. Jag använde den, och ett par timmar senare luktade jag mindre gott och kände mig jätteofräsch. Förvisso var mina armhålor inneslutna i en svart klänning med trekvartsärmar; men jag har haft den tidigare och aldrig upplevt att det gått så fort och att det luktat så hm, ja odörigt.

Jag vet inte om det har att göra med att den ’rena’ doften av bomull bidrar till att svettdoften blir rätt markant, men nä, alltså det här blev bara ett stort nej för mig. Jag använde den en gång och sen fick den åka i soporna. Så där kunde jag ju inte gå heller.

 

Rexona deo har ett cirkapris på 30 SEK. Kan variera beroende på vart den köps.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag använder deras med Aloe Vera. Luktar jättefräscht och den är jag nöjd med iaf! :)

Reply

Ah, den har jag faktiskt inte testat :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.