Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här – eller hur många gånger jag kommer säga det i framtiden – men jag är totalt nerkärad och megaförälskad i ett lack. Nu senast är min nya förälskelse olivgröna, skimriga Agro. Agro är ett av lacken ur Hunger Games-kollektionen och representerar district 11 (Agriculture).

Det är fantastiskt. Helt fantastiskt. Jag kunde bara inte slita ögonen från det. åh jag tror att jag dör litegrann. Jag kan inte fatta att jag väntade så länge med att beställa de här lacken.

 

 

Det riktigt glöder på nageln och ser olivguldgrönt ut. Nä jag kan inte finna adjektiv nog för det här lacket. Haha, ni tycker säkert att jag är helt galen!

Jag var faktiskt lite besviken på Argo’s lackegenskaper; det torkade inte alls så snabbt jag är van vid att China Glaze’s lack gör – och jag lyckades dessutom torka med ett katthår på pekfingret (ja det ser ni ju). Det blev märken i lacket efter en timme och det fick mig att bli hallå-det-här-händer-inte-chockad, men jag överlever. För det är ju så fint! :D

 

China Glaze kostar ca 99 SEK och finns bland annat på Kicks, Eleven.se, Beautybay & Ebay.

You May Also Like

6 comments

Reply

Det är verkligen sjukt snyggt- är också sugen på det!

Reply

Åh, visst är det! Du kan du ju få det för en billig peng på Ebay :)

Reply

Jag trodde först att det var Peace on Earth men det här är nog mörkare och har inte en lika metallisk finish. Ett typiskt lack jag gillar på bild men förmodligen skulle tröttna på snabbt irl. Tyvärr.

Känner igen det där med katthår haha

Reply

Åh, PON hörde väl till julkollektionen för ett par år sedan? Jag köpte inte det och jag ångrar det >.< Jag älskar ju sådana här nyanser istället, men jag förstår hur du menar! Haha, alla dessa katthår. De tar sig in precis överallt.

Reply

Jag har det här lacket oxå..det är såå fint :)

Reply

Det är ju det! Utmärkt köp av dig tycker jag :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.