I fredags kom två stora vadderade kuvert hem till mig. I det ena hittade jag Loréal’s höstnyheter. Lite sena eftersom posten strulat lite, men bättre sent än aldrig. Paketet var packat med olika släpp och jag visste inte i vilken ände jag skulle börja; det är ju en himla massa fint vi har att göra med här.

I helgen har jag jobbat och jag har inte hunnit ta några foton på allt; idag hann jag få lite bilder på spektaklet men det fanns ingen tid alls att swatcha eftersom ljuset försvinner alldeles för tidigt nu för tiden. Jag skulle behöva en lightbox, det är en sak som är säker.

En massa ögongodis!

nya color riche quads les omres.

Shine caresse; en hybrid mellan läpptint, läppglans och läppstift.

Color Riche le smokey, för det lättsotade ögat.

Nude Magique bb-powder; osynlig täckning med sammetslen finish!

Color Riche le vernis versaille; höstens naglar hos Lóréal är inspirerade av versaille’s – barock chic!

Jag har inte hunnit peta på någonting annat än nya Shine Caresse; formulan känns väldigt trevlig mot läpparna och jag gillar verkligen nyansutbudet! Jag ska försöka ge mig på godbitarna så fort jag är hemma när det är ljust ute (inte i veckan är jag rädd) så ni kan titta närmre på dem.

Är det någonting ni vill se före något annat? Hojta till i sådana fall!

You May Also Like

4 comments

Reply

Det mörkröda nagellacket!:)

Reply

JAg hoppas att du gillade swatchen!

Reply

Åh, kan du inte swatcha eller göra en EOTD med paletten som innehåller blått, korall, grönt och silver? Har tänkt köpa den säkert 1000 ggr men än har det inte blivit av. Så sugen dock…

Reply

Jamen det kan jag göra! Jag ska bara se till att få en dag då jag börjar lite senare på jobbet så lovar jag att jag ska försöka ordna det :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.