Notd: Color Club Wild at Heart

Det här med att fotografera hololack när det inte finns ljus ute. Hm. Ja, jag säger då det. Det är helt värdelöst. Jag försökte i alla fall allt jag hade och lite lite till när jag försökte få bilder på Wild at Heart. Jag har inte speciellt många lack från Color Club men det här är definitivt ett av mina favoritlack.

Wild at Heart är ett lila lack, åt det röda hållet, med holografisk effekt. Det är snyggt, snyggare och snyggast. På en och samma gång. Jag har tänkt, väldigt många gånger, att köpa det, men av någon anledning bara skjutit upp det. Idag ångrar jag mig; tänk hur många gånger jag hade kunnat bära det om jag insett hur fint det var redan när jag såg det för första gången.

Det fick bli några ovanliga blixtbilder för att visa hur WAH ser ut i sin helhet. Jag har två lager här, toppat med ett lager Poshe. Det var väldigt trevligt att lacka med och det torkade fint. Jag kunde inte sluta titta på mina naglar under hela tiden jag hade Wild at heart på mig, det är ju så klockrent!

Är det någon av er som har WAH? Gillar ni det – ogillar ni det?