Kicks Blusher Must have (swatch)

Det första jag letade fram när Kicks lanserade sitt sminkmärke var det här rouget – Kicks Blusher i nyansen Must have. Det är ett rosatonat rouge med guldskimmer och är ett utmärkt vardagsrouge som ger det där lilla extra utan att vara för mycket.

Jag tycker att det här rouget är SÅ fint. Men ja. Sedan är jag och guldskimmer en solskens- och kärlekshistoria utan dess like, så jag är rätt partisk vad gäller den här typen av nyanser.

Dosan är liten och kompakt. Jag gillar den – men jag hade lite problem att öppna locket. Det var nära att min tumnagel strök med, men det var bara nästan. Här ser rouget lite mer rosa ut än vad det är; tänk er lite mer koralligt men ändå med det karakteristiska rosa.

 

Swatchat på bar hud (och en hel del rouge eftersom jag ville att det skulle synas) ser det kanske lite mycket ut. Men så här mycket har vi ju inte på kinderna, heh! Guldskimret träder fram jättefint och det ger mina kinder en fin lyster. Det är så fint!

Med blixt. Guldguld ♥

Jag tycker att det är skitkul att Kicks lanserat sitt eget märke, speciellt när de gjort det så brett som de gjort. Rouge för en billig peng, fina nagellack, foundations, concealer. Ja, jag tror faktiskt att det finns någonting för alla. Kanske gillar ni Must Have lika mycket som jag?

Kicks Blusher kostar 99 SEK och finns att hitta på Kicks och Kicks.se