Det första jag letade fram när Kicks lanserade sitt sminkmärke var det här rouget – Kicks Blusher i nyansen Must have. Det är ett rosatonat rouge med guldskimmer och är ett utmärkt vardagsrouge som ger det där lilla extra utan att vara för mycket.

Jag tycker att det här rouget är SÅ fint. Men ja. Sedan är jag och guldskimmer en solskens- och kärlekshistoria utan dess like, så jag är rätt partisk vad gäller den här typen av nyanser.

Dosan är liten och kompakt. Jag gillar den – men jag hade lite problem att öppna locket. Det var nära att min tumnagel strök med, men det var bara nästan. Här ser rouget lite mer rosa ut än vad det är; tänk er lite mer koralligt men ändå med det karakteristiska rosa.

 

Swatchat på bar hud (och en hel del rouge eftersom jag ville att det skulle synas) ser det kanske lite mycket ut. Men så här mycket har vi ju inte på kinderna, heh! Guldskimret träder fram jättefint och det ger mina kinder en fin lyster. Det är så fint!

Med blixt. Guldguld ♥

Jag tycker att det är skitkul att Kicks lanserat sitt eget märke, speciellt när de gjort det så brett som de gjort. Rouge för en billig peng, fina nagellack, foundations, concealer. Ja, jag tror faktiskt att det finns någonting för alla. Kanske gillar ni Must Have lika mycket som jag?

Kicks Blusher kostar 99 SEK och finns att hitta på Kicks och Kicks.se

You May Also Like

7 comments

Reply

Denna ser jättefin ut, ska önska mig den i julklapp :)

Reply

Det är jättefint! Och för en sådan billig peng med, det tycker jag verkligen att du ska göra :)

Reply

Hur många nästan lika dana blushes kan man ha? För jag vill ha den här :)

Reply

Haha, jag håller med dig! Jag har massor i den här nyanseringen men jag kan ju inte låta bli när det kommer nytt. Rosa och guld är en sådan sjukt bra kombo!

Reply

hej! använder man neutrogena visibly clear pink grapefruit facial wash först och sedan daily scrub efter? Eller tvärtom. Har nämligen dessa rodukter men vet inte i vilken ordning de ska användas. Tacksam för svar.

Reply

Hej!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det dröjt en aning. Jag använder inte scrubben mer än ett par gånger i veckan för att jag tycker att den gör min hud lite för uttorkad för att jag ska gilla att använda den dagligen. Men när jag använder båda två använder jag först scrubben och sedan facial washen. Nu tror jag inte att det finns någon bestämd ordning på hur man ska använda dem eftersom de är rengörande bägge två, men jag tycker att det känns bättre att ta scrubben först för att avrunda med washen eftersom det ibland kan finnas scrubkorn kvar, även om man rengör noggrant. Jag vet inte om det hjälpte dig någonting på traven, hör av dig igen annars!

Kram

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.